Loading
Loading

Delen

Kom naar #inbeeld

De afgelopen maanden heeft Canon Nederland haar organisatie vernieuwd en daar zijn we uiteraard trots op. Het hoofdkantoor is verhuisd van Amstelveen naar

’s-Hertogenbosch en Canon’s producten- en dienstenportfolio is sterk uitgebreid. Eén van de dingen die niet veranderd is, is dat wij ons graag verdiepen in úw organisatie.

 

Vandaar dat wij u uitnodigen voor een (hernieuwde) kennismaking! Vanaf 18 september is ons hoofdkantoor in

‘s-Hertogenbosch een maand lang het decor van een serie evenementen genaamd #inbeeld. U bent van harte welkom!

 

Bij ons staat u #inbeeld!

Tijdens deze serie evenementen draait alles om u. Graag zetten we tijdens #inbeeld uw organisatie en processen centraal om samen te ontdekken hoe u de uitdagingen binnen uw werkgebied aan kunt gaan.

 

Wij hebben één van deze dagen speciaal afgestemd op thema’s die spelen binnen uw specifieke werkproces of branche. Hiernaast vindt u de diverse dagprogramma’s. Wij zijn ervan overtuigd dat de actuele onderwerpen en boeiende gastsprekers u zeker zullen inspireren.

 

Spreekt het programma u aan en stelt u een (hernieuwde) kennismaking ook op prijs? Meldt u zich dan snel aan!

 

Wij zien u graag bij #inbeeld!

 

Met vriendelijke groeten,

Canon Nederland N.V.

Kalender

Ma 23 september

Communications Service Providers

Specifiek programma over de rol van communicatie bij het werven en behouden van klanten. Voor marketing-, loyalty- en communicatiemanagers van leveranciers van internet-, televisie- en telefoniediensten.

Di 24 september

The Future of Finance

Politicus en econoom Jan Kees de Jager geeft zijn visie op de financiële wereld en neemt daarbij de macro-economische aspecten onder de loep. Rabobank en Volvo vertellen ervaringen vanuit hun praktijk.

Vr 27 september

ICT en Facilitair - De regie in handen

Maak een succesvolle keuze op gebied van ICT en Facilitair.  Laat u inspireren door praktijkcases en gastsprekers als Alexander Klöpping

Di 1 oktober

ICT en Facilitair - De regie in handen  Let op: VOL!

Maak een succesvolle keuze op gebied van ICT en Facilitair.  Laat u inspireren door praktijkcases en gastsprekers als Alexander Klöpping

Wo 2 oktober

Inkopersforum Best Value Procurement

Nieuwe inzichten en succesverhalen van experts op het gebied van Best Value Procurement.

Do 3 oktober

Marketing en Communicatie - Goed gecommuniceerd inspireert

Interessante presentaties van gastsprekers als marketingstrateeg Steven van Belleghem en praktijkverhalen van o.a. Coolblue helpen marketing- en communicatieprofessionals op weg naar een succesvolle klantloyaliteitsstrategie.

Di 8 oktober

De Ondernemer - Innoveren, investeren en communiceren   Let op: VOL!

Ontmoet andere succesvolle ondernemers, ontdek nieuwe manieren van investeren in een tijd waarin banken het soms af laten weten en maak kennis met nieuwe manieren om met uw klanten te communiceren.

Wo 9 oktober

Een succesvolle toekomst voor uw grafische onderneming

Boeiende gastsprekers en praktijksessies geven u alle inspiratie en kennis om de kansen in de markt te benutten!

Do 10 oktober

Een succesvolle toekomst voor uw centrale repro

Na dit evenement heeft u een dosis inspiratie, vernieuwde inzichten en praktische handvatten in handen voor het aanscherpen van uw afdelingsstrategie!

Vr 11 oktober

Succes behalen in Sign & Display

De Sign & Display markt is volop in beweging, dat vraagt om ondernemerschap en een andere manier van denken. Canon helpt u graag op weg om alle kansen te benutten.

Laatste nieuws

26-09-2013

De Ondernemer

We zijn blij met het grote aantal inschrijvingen voor de themadag #inbeeld | De Ondernemer. Helaas is het maximaal aantal deelnemers voor die dag nu bereikt en kunt u zich niet meer inschrijven.

23-09-2013

The Future of Finance

Ruim 200 finance professionals hebben zich aangemeld voor de themadag #inbeeld | the Future of Finance. Bent u er morgen ook bij? U wordt om 13.00 uur ontvangen op ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Jan Kees de Jager, Jaap Verkerk, CFO van Volvo Cars Nederland en Guust Jutte van Rabobank Nederland delen hun visie met u. Mis het niet!

18-09-2013

Communications Service Providers

Vandaag is #inbeeld van start gegaan met de dag voor Canon Business Centers. Aanstaande maandag verwelkomen we de gasten vanuit de Communications Service Providers. Eén van de sprekers is Elmer Hiemstra (Ziggo), CRM professional 2012.

15-08-2013

ICT en Facilitair

Vanwege de grote belangstelling voor het evenement #inbeeld | ICT en Facilitair is er een tweede evenementdag rond dit thema georganiseerd en wel op vrijdag 27 september. De inschrijving is geopend!

14-08-2013

The Future of Finance

Jan Kees de Jager spreekt tijdens het #inbeeld | Future of Finance evenement.

© Copyright 2013   |   Disclaimer   |   Informatie over cookies